Vacature Administratief logistiek medewerker

32-40 uur per week | Locatie Sliedrecht

In de functie als Administratief Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling.

Vlot Logistics is op zoek naar een gedreven Administratief Logistiek Medewerker in Sliedrecht.

Je komt in een leuk jong team waar jij helemaal jezelf kunt zijn en een spin wordt in het web van leveranciers en klanten.

Functieomschrijving

In de functie als Administratief Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Samen met jouw collega`s zorg jij ervoor dat de dagelijkse verwerking van orders accuraat en effectief verloopt, zodat alles aan het eind van de dag op een correcte manier is verwerkt.

Je zult een divers takenpakket hebben, wat bestaat uit de volgende werkzaamheden. Onderhouden van klantcontact over specifieke wensen en het verloop van de zendingen, het aanleggen en samenstellen van expeditie dossiers, verwerken en opvragen van benodigde gegevens. Verder draag je zorg voor een juiste facturatie. Ook heb je veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals het warehouse en instrueer je hen over de voorraadinventarisatie.

Ook kun je te maken krijgen met werken onder tijdsdruk en dien je je daar flexibel in op te stellen. Verder kan je goed plannen en organiseren, samenwerken en heb je een grote mate van zelfstandigheid. De werktijden zijn: 08:00-17:00.

Je werkplek

Vlot Logistics is een constant in beweging zijnde en financieel zeer stabiele logistiek dienstverlener. Zij houden zich bezig met meubel en witgoed distributie vanuit de vestiging Sliedrecht. Zij hebben vestigingen in Schelluinen, Sliedrecht en de vestiging Specials in Rotterdam. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en sfeer met individuele verantwoordelijkheden. De werkzaamheden vinden plaats in een modern, ruim opgezet kantoor.

Functie-eisen

Om de functie als Administratief Logistiek Medewerker goed uit te kunnen voeren vragen wij:

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift (Engels is een pre);
  • Kan goed overweg met MS Office (Word, Excel en Outlook);
  • Je kan een VOG verklaring overleggen.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris;
  • Reiskosten woon werk worden vergoed tegen de geldende kilometer vergoeding;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct solliciteren of heb je nog een vraag over deze functie? Reageer dan snel via onze website www.vlotlogisitcs.nl of via 085-0532 380 en laat ons weten waarom deze uitdaging bij jou past!