Emissievrij transport

Vlot Logistics heeft rentmeesterschap en duurzaamheid hoog op de agenda staan

Regel je emissievrij transport bij Vlot Logistics

Met de investering in elektrisch transport speelt Vlot Logistics al jaren in op strengere regels van de overheid op het gebied van uitstoot van CO2 en stikstof, geluid en luchtkwaliteit. Met diverse elektrische bakwagens, bestelbussen én een 100% elektrische 50tons kraanwagen kunnen we onze opdrachtgever écht een oplossing bieden op het gebied van emissievrij transport.

Maar het blijft niet bij elektrisch transport. De emissievrije bouwplaats staat hoog op de agenda van bouwers en politiek vanwege klimaatdoelstellingen en de stikstofcrisis. Specialist in zero-emissie bouwlogistiek Vlot Logistics zet een mobiel energieopslagsysteem met snellader in om een grote stap te zetten naar deze emissievrije bouwplaats.

De 300kW snellader wordt gebruikt om elektrische vrachtwagens op te laden terwijl ze op de bouwplaats materialen lossen. We brengen dit al in de praktijk met de HUB010, een stads- en bouwhub voor de regio Rotterdam. De locatie in het Waalhavengebied is goed bereikbaar met groot materieel en ligt erg gunstig ten opzichte van de Rotterdamse binnenstad. Door deze dienst kunnen we onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden van emissievrij transport in combinatie met een efficiënt logistiek proces.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.