HUB010

Dé stadshub aan de rand van Rotterdam

Regel je emissievrij transport bij Vlot Logistics

HUB010 biedt dé oplossing voor de logistiek in regio Rotterdam. Met de HUB aan de stadsrand van Rotterdam, is het mogelijk om het last-mile traject met emissievrije voertuigen uit te voeren. Op onze locatie hebben we de mogelijkheid ladingen te consolideren, tijdelijk in opslag te nemen of over te laden naar één van onze emissievrije voertuigen. HUB010 draagt hiermee bij aan het behalen van een efficiënte en duurzame afwikkeling van het logistieke proces. 

Als bedrijfsonderdeel van Vlot Logistics profiteert HUB010 mee van 125 jaar aan ervaring in de logistieke sector. Met de invoering van het nationale klimaatakkoord heeft gemeente Rotterdam direct het startschot gegeven voor het toekomstperspectief van het transport in Rotterdam. Rotterdam moet schoner!

Door een elektrische transportvloot kunnen wij nu al inspelen op de vraag naar het emissievrij vervoer in Rotterdam. Van bakfiets tot elektrische kraanwagen. Hub010 ligt op een schitterende plek, toekijkend op de Euromast en de Erasmus brug, dichtbij het centrum van Rotterdam en grenzend aan de emissievrije zone.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.