Verhuizingen

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van verhuizingen 

Regel je verhuizing bij Vlot Logistics

Verhuizen, dat zit al tientallen jaren in het DNA van Vlot Logistics. Onze verhuisafdeling is actief onder de Mondial Movers vlag. Mondial R. Vlot & Zn is dé specialist in duurzame particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen en interieurtransport. Naast het verhuistransport bieden wij aanvullende dienstverlening aan zoals in- en uitpakken, de- en montagewerkzaamheden en het aanleveren van verhuismateriaal.

Persoonlijke aandacht en zorg voor uw bezittingen, dat kenmerkt onze verhuizers. Een kwaliteitsgarantie die de zekerheid geeft van een onbezorgde verhuisdag. Alle verhuiswagens zijn uitgerust met de meest milieuvriendelijke Euronorm die er op dit moment verkrijgbaar is. Daarnaast zijn ook de verhuismaterialen met zorg voor duurzaamheid uitgekozen door Mondial R. Vlot & Zn. Bekijk voor handige verhuistips onze filmpjes op ons YouTube kanaal.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.