Autolaadkraan transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en autolaadkraan transport.

Regel je autolaadkraan bij Vlot Logistics

Met een autolaadkraan van Vlot Logistics staat een flexibele en complete transportoplossing tot uw beschikking. Wij hebben ruime ervaring in onder andere het verplaatsen van mobiele units, ondersteuning in bouwprojecten, maritiem en machinetransport.

U profiteert van een breed wagenpark aan diverse autolaadkranen, een totaalpakket van aanvullende transportdiensten en vakkundige en betrouwbare chauffeurs. Met ervaren kraanmachinisten zorgen wij dat uw transport met de autolaadkraan goed en veilig verloopt. Bovendien zorgen wij rondom het transport voor zaken als parkeerontheffingen, wegafzettingen en (de)montage en verankering.

Vooraf schatten we de omstandigheden in, zodat we continu grip op de zaak houden. Bijvoorbeeld bij transport op grote hoogte of binnen een krap tijdsbestek. Vlot Logistics staat ervoor garant dat alles ook in dergelijke gevallen soepel verloopt.

autolaadkraan

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.