Alle vacatures

‘We transporteren veel keukens en witgoedapparaten, zoals wasmachines en drogers. Meestal ontmoet ik blije mensen. Ze zitten te wachten op hun nieuwe spullen en zijn blij als je het eindelijk komt brengen. Bij negen van de tien krijg je iets te eten of te drinken. 

Samen met de controller ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de gehele planning & control cyclus. Daarnaast zorg je voor diverse organisatie- en afdelingsrapportages. Ondersteuning bij de facturatie van de diverse werkmaatschappijen behoort ook tot de functie.

Door jouw vaardigheden zoals klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en tact, draag je er zorg voor dat onze dienstverlening goed verloopt en klanten tevreden zijn. In jouw rol als ‘spin in het web’, kun je impact maken.

Werken bij Vlot Logistics

Vlot Logistics is een groeiend en stabiel familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat. Wij bieden een breed dienstenpakket aan onze opdrachtgevers, bezitten een modern wagenpark, onze warehouses beslaan 20.000 m2 en we werken vanuit meerdere vestigingen. Met meer dan 250 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!

Wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven vakmensen die met passie willen werken in de wereld van transport en logistiek. Wij houden van samenwerken en de sfeer onderling is informeel. Daarnaast zijn onze mensen betrokken bij hun werk én bij elkaar. Maak jij binnenkort deel uit van dit enthousiaste team?

Prefix

Inkomsten

Bij Vlot Logistics zit je goed! Naast je vaste salaris ontvangen je verschillende toeslagen, onkostenvergoeding én reiskosten!

Prefix

Voor ieder wat wils

Vlot Logistics heeft diverse functies, is het bedienen van een autolaadkraan je passie of droom je juist van een gave job als verhuizer? Bij ons kun je alle kanten op!

Prefix

Doorgroei mogelijkheden

Je zult niet de eerste collega zijn die start als bijvoorbeeld bijrijder, daarna overstapt als B-chauffeur en uiteindelijk een CE combi bestuurd. Groei mee met Vlot Logistics!

Een stage of bijbaan bij Vlot Logistics

Naast de diverse fulltime functies die we te bieden hebben is ook een stage of bijbaan mogelijk bij Vlot Logistics. Ben je student en wil je in de avonduren wat bijverdienen? Neem contact met ons op, we hebben diverse banen voor je in de aanbieding.

In onze warehouses werken we zowel in de vroege ochtend, de avond als ook op zaterdag. Zit je liever op de weg? Ook in onze distributie zoeken we studenten die een enkele dag of in de avond willen werken.