Alle vacatures

‘We transporteren veel keukens en witgoedapparaten, zoals wasmachines en drogers. Meestal ontmoet ik blije mensen. Ze zitten te wachten op hun nieuwe spullen en zijn blij als je het eindelijk komt brengen. Bij negen van de tien krijg je iets te eten of te drinken. 

Als planner sta je in contact met veel verschillende partijen, zoals de chauffeurs, laadplaatsen, accountmanagers, wagenpark service en is er contact met de andere vestigingen van Vlot Logistics.

Ben jij een mensen-mens en haal jij energie uit het onderhouden van contacten met de collega’s? Ga jij accuraat te werk? En ben je een echte regelaar? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Onze vestiging in Rotterdam kenmerkt zich door de kleinschaligheid en daardoor korte interne lijnen. Ook is de Rotterdamse mentaliteit van Niet lullen maar poetsen hier duidelijk aanwezig!

Als HR-medewerker duurzame inzetbaarheid & verzuim bekleed je een zelfstandige en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je beweegt als sparringpartner voor verschillende partijen en je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van individuele (verzuim) casussen.   

Werken bij Vlot Logistics

Vlot Logistics is een groeiend en stabiel familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat. Wij bieden een breed dienstenpakket aan onze opdrachtgevers, bezitten een modern wagenpark, onze warehouses beslaan 20.000 m2 en we werken vanuit meerdere vestigingen. Met meer dan 250 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!

Wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven vakmensen die met passie willen werken in de wereld van transport en logistiek. Wij houden van samenwerken en de sfeer onderling is informeel. Daarnaast zijn onze mensen betrokken bij hun werk én bij elkaar. Maak jij binnenkort deel uit van dit enthousiaste team?

Inkomsten

Bij Vlot Logistics zit je goed! Naast je vaste salaris ontvang je verschillende toeslagen, onkostenvergoeding én reiskosten!

Voor ieder wat wils

Vlot Logistics heeft diverse functies, is het bedienen van een autolaadkraan je passie of droom je juist van een gave job als verhuizer? Bij ons kun je alle kanten op!

Doorgroei mogelijkheden

Je zult niet de eerste collega zijn die start als bijvoorbeeld bijrijder, daarna overstapt als B-chauffeur en uiteindelijk een CE combi bestuurd. Groei mee met Vlot Logistics!