Alle vacatures

‘We transporteren veel keukens en witgoedapparaten, zoals wasmachines en drogers. Meestal ontmoet ik blije mensen. Ze zitten te wachten op hun nieuwe spullen en zijn blij als je het eindelijk komt brengen. Bij negen van de tien krijg je iets te eten of te drinken. 

We zijn voor al onze locaties op zoek naar enthousiaste studenten voor avondwerk, zaterdagwerk of een enkele dag door de weeks!

Als HR-medewerker duurzame inzetbaarheid & verzuim ben je sparringpartner voor verschillende partijen en ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van individuele (verzuim) casussen.   

Als chauffeur ben je heel de dag lekker op pad om klanten blij te maken.

Werken bij Vlot Logistics

Vlot Logistics is een groeiend en stabiel familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat. Wij bieden een breed dienstenpakket aan onze opdrachtgevers, bezitten een modern wagenpark, onze warehouses beslaan 20.000 m2 en we werken vanuit meerdere vestigingen. Met meer dan 250 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!

Wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven vakmensen die met passie willen werken in de wereld van transport en logistiek. Wij houden van samenwerken en de sfeer onderling is informeel. Daarnaast zijn onze mensen betrokken bij hun werk én bij elkaar. Maak jij binnenkort deel uit van dit enthousiaste team?

Inkomsten

Bij Vlot Logistics zit je goed! Naast je vaste salaris ontvang je verschillende toeslagen, onkostenvergoeding én reiskosten!

Voor ieder wat wils

Vlot Logistics heeft diverse functies, is het bedienen van een autolaadkraan je passie of droom je juist van een gave job als verhuizer? Bij ons kun je alle kanten op!

Doorgroei mogelijkheden

Je zult niet de eerste collega zijn die start als bijvoorbeeld bijrijder, daarna overstapt als B-chauffeur en uiteindelijk een CE combi bestuurd. Groei mee met Vlot Logistics!