Werken bij Vlot Logistics

Vlot Logistics is een groeiend en stabiel familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat. Wij bieden een breed dienstenpakket aan onze opdrachtgevers, bezitten een modern wagenpark, onze warehouses beslaan 20.000 m2 en we werken vanuit meerdere vestigingen. Met meer dan 250 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!

Wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven vakmensen die met passie willen werken in de wereld van transport en logistiek. Wij houden van samenwerken en de sfeer onderling is informeel. Daarnaast zijn onze mensen betrokken bij hun werk én bij elkaar. Maak jij binnenkort deel uit van dit enthousiaste team?

Prefix

Inkomsten

Bij Vlot Logistics zit je goed! Naast je vaste salaris ontvangen je verschillende toeslagen, onkostenvergoeding én reiskosten!

Prefix

Voor ieder wat wils

Vlot Logistics heeft diverse functies, is het bedienen van een autolaadkraan je passie of droom je juist van een gave job als verhuizer? Bij ons kun je alle kanten op!

Prefix

Doorgroei mogelijkheden

Je zult niet de eerste collega zijn die start als bijvoorbeeld bijrijder, daarna overstapt als B-chauffeur en uiteindelijk een CE combi bestuurd. Groei mee met Vlot Logistics!

Alle vacatures

‘We transporteren veel keukens en witgoedapparaten, zoals wasmachines en drogers. Meestal ontmoet ik blije mensen. Ze zitten te wachten op hun nieuwe spullen en zijn blij als je het eindelijk komt brengen. Bij negen van de tien krijg je iets te eten of te drinken. 

Ben jij de vrachtwagenchauffeur CE met een positieve instelling en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring met het rijden met aanhanger, ben je zuinig op materieel en in het bezit van een TCVT-certificaat? Lees dan snel verder!

Senior logistiek medewerker

Als Senior Logistiek Medewerker ben jij verantwoordelijk voor een bepaalde klant of processen in ons warehouse. Jij zorgt ervoor dat de voorraad netjes wordt verwerkt, inkomende goederen worden gecontroleerd en het uitgaande proces perfect wordt geregeld,

Een uitdagende baan bij een betrokken werkgever. Als logistiek medewerker bij Vlot Logistics werk je in het warehouse en voert werkzaamheden uit met betrekking tot laden, en lossen, controleren en sorteren van goederen van inkomende en uitgaande goederen. DIt alles voer je uit met behulp van interne transportmiddelen zoals een elek. pompwagen. 

Vlot Logistics is dé werkgever voor je bijbaantje naast school en/of in de vakanties! We zijn altijd opzoek naar enthousiaste studenten voor avondwerk, zaterdagwerk of een enkele dag door de weeks! Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken in een leuk team én centen te verdienen? Lees dan verder!

Werken bij Vlot is elke dag anders. Gisteren was je op pad om designer meubels te bezorgen, vandaag verhuis je een compleet kantoorpand en morgen verhuis je met de grootste zorg een particuliere inboedel. Door jouw vaardigheden als klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en technisch inzicht draag je zorg voor het in- en uitpakken, de- en monteren en schadevrij overbrengen van de inboedels. 

Van de schoolbanken zo naar een opleidingsplaats bij een modern transport bedrijf om werkervaring op te doen. Dat kan bij Vlot Logistics. Wij zijn het grootste erkende leerbedrijf voor transport en logistiek in de regio. Weten welke functie we beschikbaar hebben? Lees verder!

Als bijrijder bij Vlot Logistics houd je van je handen uit de mouwen steken en moet je goed kunnen samen werken. Je bent namelijk nooit alleen. Je draagt samen met je chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport en soms montage van schade gevoelige producten met een bakwagen. 

Voor de buitendienst zoeken wij een ervaren Voorman verhuizer met rijbewijs en verhuisdiploma. Door jouw vaardigheden als klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en technisch inzicht draag je zorg voor het in- en uitpakken, de- en monteren en schadevrij overbrengen van de inboedels. Ons bedrijf groeit en daarom willen wij op korte termijn ons team versterken met een spontane en enthousiaste collega die fulltime beschikbaar is.

Als bezorger bij Vlot Logistics houd je van je handen uit de mouwen steken en moet je goed kunnen samen werken. Je bent namelijk nooit alleen. Je draagt je samen met de bijrijder verantwoordelijkheid voor het transport, eventuele montage en het afrekenen bij de klant.

In de functie van Logistiek Teamleider Zaterdag ben jij de beste in het onderhouden van contacten en het bewaren van het overzicht op de werkvloer en bent hierin verantwoordelijk voor het gehele team op de werkvloer.

Als verhuisspecialist binnendienst/buitendienst ben je samen met je collega verantwoordelijk wordt voor het complete verhuisproces van A tot Z.

Een stage of bijbaan bij Vlot Logistics

Naast de diverse fulltime functies die we te bieden hebben is ook een stage of bijbaan mogelijk bij Vlot Logistics. Ben je student en wil je in de avonduren wat bijverdienen? Neem contact met ons op, we hebben diverse banen voor je in de aanbieding.

In onze warehouses werken we zowel in de vroege ochtend, de avond als ook op zaterdag. Zit je liever op de weg? Ook in onze distributie zoeken we studenten die een enkele dag of in de avond willen werken.