Fulfilment

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je fulfilment bij Vlot Logistics

Vlot Logistics doet meer dan alleen transport en opslag. Zo kunt u naast deze diensten bij ons ook terecht voor een breed scala aan fulfilmentmogelijkheden. Een markt die volop in opkomst is en waar we met onze tientallen jaren ervaring in de transportbranche opdrachtgevers graag van dienst zijn.

Daarbij richten we onder meer op montage en assemblage, maar goede voorbeelden zijn daarnaast het verwerken van retourstromen, het delen van rapportages en het verzendklaar maken van producten.

Ons webportaal en transportmanagementsysteem maken de diensten die we aanbieden compleet. Orders kunnen hiermee eenvoudig worden ingeschoten, we plannen de afleveringen met een modern TMS, om vervolgens de eindklant te informeren en een track & trace te delen. Alles om onze opdrachtgevers voor honderd procent te ontzorgen!

fulfilment
witgoed fulfilment

Witgoed fulfilment

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor de fulfilment van uw witgoed? Dan bent u bij Vlot Logistics aan het juiste adres. Al decennialang verzorgen wij voor diverse gerenommeerde partners de fulfilment van witgoed.

Dagelijks worden bij onze warehouses diverse witgoedapparaten aangeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw witgoed voorhalen. Na controle worden uw witgoedapparaten op een veilige en professionele wijze opgeslagen in onze warehouses. Wanneer uw witgoed aan de consument geleverd moet worden, picken wij deze van de voorraadlocatie en verzamelen wij de complete order.

Naast het ingepakt leveren, bieden wij ook de mogelijkheid om uw witgoedapparatuur aan te sluiten en te installeren. Het oude gelijksoortige witgoedapparaat nemen wij retour en voeren wij op een milieuvriendelijke manier af.

Keuken fulfilment

Vlot Logistics heeft vele jaren ervaring in de fulfilment van keukens.

De verschillende keukenonderdelen worden door meerdere leveranciers bij onze warehouses aangeleverd. Na een grondige controle slaan wij de keukenonderdelen in onze speciaal ontwikkelde keukenopslag op. Door gebruik te maken van geavanceerde systemen, heeft u realtime inzicht in de status van uw orders. Bij levering of afhaling brengen wij alle keukenonderdelen samen tot één keukencommissie. De bezorging van uw keukens is daarmee in handen van gekwalificeerde professionals.

keuken fulfilment
meubel fulfilment

Meubel fulfilment

De diensten die Vlot Logistics biedt, zijn uitgebreid. Zo kunt u bij ons terecht voor de fulfilment van uw meubels.

Diverse leveranciers leveren meubels aan bij onze warehouses waarna  wij deze controleren en in onze geklimatiseerde opslag opslaan. Het is mogelijk om zowel voorraad- als commissiegoederen op te slaan. Nadat u via onze gebruiksvriendelijke Online Order Entry een order instuurt, verzamelen wij de juiste meubels en wordt de order klaargezet voor levering of afhaling.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.