Fulfilment

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je fulfilment bij Vlot Logistics

Vlot Logistics doet meer dan alleen transport en opslag. Zo kunt u naast deze diensten bij ons ook terecht voor een breed scala aan fulfilmentmogelijkheden. Een markt die volop in opkomst is en waar we met onze tientallen jaren ervaring in de transportbranche opdrachtgevers graag van dienst zijn.

Daarbij richten we onder meer op montage en assemblage, maar goede voorbeelden zijn daarnaast het verwerken van retourstromen, het delen van rapportages en het verzendklaar maken van producten.

Ons webportaal en transportmanagementsysteem maken de diensten die we aanbieden compleet. Orders kunnen hiermee eenvoudig worden ingeschoten, we plannen de afleveringen met een modern TMS, om vervolgens de eindklant te informeren en een track & trace te delen. Alles om onze opdrachtgevers voor honderd procent te ontzorgen!

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Prefix

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Prefix

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Prefix

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.