Meubel transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van meubel transport, opslag en distributie. 

Regel je meubel transport bij Vlot Logistics

Het transporteren van meubels is al vele jaren een van onze specialiteiten. Wij doen dat voor meerdere grote meubelketens, maar staan ook dagelijks klaar voor kleinere ondernemers. Zij maken naar volle tevredenheid gebruik van het feit dat we een landelijke dekking bieden, in combinatie met de jarenlange ervaring en de expertise van de professionele bezorgers van Vlot Logistics.

Met ons meubeltransport regelen wij alles van A tot Z voor onze opdrachtgevers:

Aanlevering

Leveranciers kunnen de meubels voor het meubel transport bij onze warehouses aanleveren. Tijdens de aanlevering controleren wij op volledigheid en of de meubels onbeschadigd zijn. Hierna vindt de inslag plaats en slaan wij de meubels op in ons warehouse. Via ons Warehouse Management System kunnen opdrachtgevers 24/7 voorraden en mutaties inzien.  

Bezorging van de meubels

Zodra een order compleet en klaar voor transport is, informeren wij de consument om een bezorgdatum af te stemmen. Een werkdag voor planning ontvangt de consument een tijdindicatie en op de leverdag zelf bellen we een half uur voor aankomst.

Fullservice

Ons fullservice concept stelt ons in staat om de meubels (naast het standaard meubel transport) ook uit te pakken, kleine montagewerkzaamheden uit te voeren en de verpakking mee retour te nemen. Zo stellen wij onze opdrachtgevers in staat om de consument volledig te ontzorgen.

Controle

Wanneer de meubels bezorgd zijn en de optionele extra services zijn uitgevoerd, controleren wij samen met de consument of de order compleet en onbeschadigd bezorgd is. Na ondertekening van de digitale vrachtbrief, ontvangt de consument per mail een digitaal exemplaar. Deze vrachtbrieven zijn ook inzichtelijk voor onze opdrachtgevers.

meubel transport

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.