Containeropslag

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je containeropslag bij Vlot Logistics

Om containers tijdelijk een plek in een opslag te geven, biedt Vlot Logistics alle mogelijkheden. Onze containerloods is ingericht voor de opslag van containers met diverse afmetingen. Dit loopt uiteen van de kleinste 10ft tot de grootste 40ft container, alles komt voorbij.

Met een zware kwaliteit bovenloopkraan worden de containers gelost vanaf de truck en in opslag genomen en vice versa. Veiligheid is voor ons uiteraard van groot belang. Ook dit onderdeel van onze opslagmogelijkheden is daarom professioneel en zorgvuldig beveiligd.

Het blijft, indien gewenst, niet bij opslag. Wat betreft het transport bieden we een groot aanbod van mogelijkheden, onder meer met onze autolaadkranen. Daarmee zorgen we voor onze opdrachtgevers voor een oplossing van A tot Z.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel.