Transportbedrijf Rotterdam

Vlot Logistics biedt als transportbedrijf in Rotterdam een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Vlot Logistics: hét transportbedrijf in Rotterdam

Vanuit onze vestiging in Rotterdam bieden we bij Vlot Logistics al ruim 125 jaar een unieke totaaloplossing voor uw logistieke uitdaging.

Door de gunstige ligging aan de stadsrand en op enkele minuten van toegangswegen kunnen we binnen een strak tijdschema goederen leveren in heel Rotterdam. Op deze locatie hebben we de mogelijkheid ladingen te consolideren, tijdelijk in opslag te nemen of over te laden op een van onze voertuigen.

Het is mogelijk om het last-mile traject met emissievrije voertuigen uit te voeren. Onze opdrachtgevers hoeven zelf geen grote investeringen in een emissievrij wagenpark te doen, maar dragen wel actief bij aan een schoner Rotterdam! Met de invoering van het nationale klimaatakkoord heeft gemeente Rotterdam het startschot gegeven voor het toekomstperspectief van het transport in Rotterdam.

Vlot Logistics Rotterdam

Bijlstraat 2
3087 AA Rotterdam
085 – 0532 700
vlot@vlotlogistics.nl

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.