Goederenopslag

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je goederenopslag bij Vlot Logistics

Bij Vlot Logistics kunt u terecht voor opslag in de breedste zin van het woord. Dat gaat van europallets en containers tot het opslaan van grote en zware goederen als meubels en keukens.

Ook voor de geklimatiseerde opslag van kunstwerken bent u bij Vlot Logistics aan het juiste adres. Kleine goederen of goederen met uitzonderlijke afmetingen slaan we op in brievenbusstellingen of corlettes.

De materialen worden bij ontvangst zorgvuldig gecontroleerd, ingeslagen en uitgeslagen. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van uw opgeslagen goederen.

Wij onderscheiden ons door onze opslagmogelijkheden continu aan te passen naar de vraag vanuit de markt. Op deze manier kunnen wij uw goederen nu en in de toekomst op een professionele en veilige wijze opslaan. 

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.