Speciaal transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je speciaal transport bij Vlot Logistics

Elk transport is anders, maar soms is het wel heel speciaal. Met onze transportervaring in de maritieme sector hebben we als Vlot Logistics in de afgelopen tientallen jaren al vele afwijkende objecten vervoerd.

Extreem lange onderdelen, zeer brede gevaartes, ongebruikelijk hoge objecten of loodzware voorwerpen, het zijn verzoeken die regelmatig bij ons binnenkomen. Voor alles wat buiten de standaard valt, vinden wij een werkbare transportoplossing. U kunt daarbij denken aan onder meer op maat gemaakt hijsjukken, omgebouwde kranen en draaiplateaus met afwijkende afmetingen.

Speciaal transport vraagt om speciaal inzicht en om het creatief buiten de standaardmogelijkheden te kunnen denken. Dat leidt bij iedere aanvraag tot inventieve oplossingen, waarmee we de meest aparte zaken op hun plaats van bestemming krijgen.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.