Transport van keukens

Keuken Transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van keuken opslag, distributie en transport. 

Regel je keuken transport bij Vlot Logistics

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare transporteur van keukens? Klop dan aan bij Vlot Logistics. Wij bieden een landelijke dekking en onze medewerkers hebben al vele jaren ervaring opgedaan. De bezorging van uw keukens is daarmee in handen van gekwalificeerde professionals. We zorgen er met behulp van onze in-house trainingen voor dat deze kennis ook peil blijft.

De diensten die Vlot Logistics biedt zijn uitgebreid. Zo kunt u bij ons terecht voor de opslag van keukens en het picken van leveringen, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Ook is commissiewerk mogelijk, waarbij Vlot Logistics alle onderdelen van toeleveranciers verzamelt en samenbrengt tot één keukencommissie.

Indien gewenst of noodzakelijk: wij beschikken over een ruim aanbod van aanvullende hulpenmiddelen en diensten. Denk daarbij aan op hoogte leveren met behulp van een verhuislift of een autolaadkraan.

keuken transport

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.