Kunstopslag

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je kunstopslag bij Vlot Logistics

Zorgvuldig omgaan met de ons toevertrouwde goederen, dat zit in het DNA van Vlot Logistics. Zeker bij kunstwerken en musea stukken leggen we de lat heel hoog. Ook op dit gebied bieden wij professionele opslagruimte aan, die aan alle voorwaarden in dit vakgebied voldoen.

Met speciale stellingrekken, opslagrekken en kasten is ons kunst en -museadepot dé geschikte opslaglocatie voor uw objecten. In het daarvoor speciaal ingerichte depot kunnen wij de opslag geklimatiseerd en conform de eisen van de verschillende musea opslaan. Dat geldt zowel voor de temperatuur als de luchtvochtigheid.

Vanzelfsprekend is ons depot goed beveiligd én beschikken we als Vlot Logistics over diverse hulpmiddelen en de kennis en ervaring om minder courante objecten te verplaatsen en op te slaan.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.