Bedden transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag en distributie van bedden en boxspring bedden.

Regel je bedden transport bij Vlot Logistics

Al decennialang zijn wij gespecialiseerd in het transporteren van bedden en boxspring bedden. Wij doen dit voor zowel lokale detaillisten als grote ketens. Onze landelijke dekking gecombineerd met onze decennialange ervaring en het vakmanschap van onze professionele bezorgers zorgen ervoor dat zij naar volle tevredenheid van onze dienstverlening gebruik maken.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z. Zowel op gebied van warehousing, bezorging, maar ook communicatie richting de consument. Met ons fullserviceconcept staan wij garant voor plaatsing en montage van de bedden en boxspring bedden op de plek waar de consument dit wenst. De verpakkingsmaterialen nemen wij retour naar onze locatie. Zo ontzorgen wij zowel onze opdrachtgever alsook de consument.

meubel transport

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.