transportbedrijf

Kooiaap transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van kooiaap transport.

Regel je kooiaap transport bij Vlot Logistics

Het transport met kooiaap vraagt een strakke organisatie. Snel, veilig en secuur handelen is de uitdaging bij het transport met kooiaap.

Bij Vlot Logistics weten we wat het voor u betekent om van laden tot lossen stipt op tijd te komen, te werken volgens een strak tijdsschema én om alles netjes op te halen en af te leveren. Een strakke organisatie vraagt om duidelijke communicatie. Dat begint met vooraf de route en risico’s bepalen. Samen met u nemen we alle facetten van het kooiaap transport door. We maken een haalbare planning, bereiden eventuele technische werkzaamheden voor en bespreken aanvullende wensen. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos kooiaap transport.

kooiaap transport

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.