Regel je distributie bij Vlot Logistics

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je distributie bij Vlot Logistics

Vlot Logistics is gespecialiseerd in de (tweemans) distributie van uiteenlopende goederen. Uitgangspunt is dat we toegevoegde waarde willen bieden aan het product van de klant. Goede voorbeelden zijn extra services als montage, track & trace, digitale vrachtbrieven, inhuizen, verpakking retour nemen.

De goederen worden door onze bezorgers gebracht waar de klant het wil, of dit nu voor de deur of op zolder is. Opslag van goederen kan indien gewenst in ons goed uitgeruste warehouse.

Een grote meerwaarde is ons uitgebreide wagenpark met onder meer trekker en opleggers, bakwagens met eventueel een aanhanger, BE-combi’s en bakbussen. De meeste hiervan zijn uitgerust met een laadklep.

Het personeel dat de transporten uitvoert is voor een groot deel intern opgeleid, zodat ze goed berekend zijn op hun taak.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.