KLAAR VOOR DE STAD

“Gemeenten kunnen vanaf 1 januari 2025 zero-emissiezones voor vracht- en bestelauto’s invoeren in hun stad. Dit betekent dat vracht- en bestelauto’s in de zero-emissiezones vanaf 1 januari 2025 uitstootvrij moeten zijn.” Voor veel ondernemers is dit het gesprek van de dag.  

Met onze nieuwste aanwinst, de IVECO eDaily bakbus, zijn we ook voor de distributie van kleine-/middelgrote pakketten klaar voor de stad. Dankzij de beperkte afmetingen en het grote laadvolume, is het voertuig uitermate flexibel om binnenstedelijk op lastig bereikbare locaties te komen. De eDaily bakbus lijkt niet anders dan zijn Diesel-voorgangers. De bakbus heeft dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid, echter één groot verschil; hij is volledig zero-emissie. De bakbus heeft een laadvermogen tot 0,9 ton, een laadvolume tot 20 kuub en een actieradius tot 200 km in de stad. Hij is uitgerust met een airodynamische JustDrive Ecobox en heeft achter sluitende deuren.

Wij zijn klaar voor de stad. U ook?

Benieuwd naar onze praktijkervaring, meer technische informatie ontvangen of dit voertuig inzetten voor uw eigen bedrijfsactiviteiten? Neem dan contact op met Jan Jacob Visser via 085-05 32 400 of jjvisser@vlotlogistics.nl.