VLOT LOGISTICS ZET DUURZAME STAPPEN MET DE INZET VAN DE FARESIN 6.26 FULL ELECTRIC VERREIKERS

Duurzaamheid is onderdeel van de standaard bij Vlot Logistics. Het is bepalend voor de keuzes die we op korte, middellang en lange termijn maken als bedrijf. Dit alles blijkt uit het feit dat we als Vlot Logistics twee veelzijdige verreikers hebben aangekocht voor de inzet van onze eigen bedrijfsactiviteiten als voor de verhuur aan derden. U raadt het al, ook deze verreikers zijn volledig elektrisch, en daar vertellen we dan ook graag iets meer over.

Unieke voertuigen

Het R&D-centrum van Faresin Industries heeft na jaren van onderzoek deze innovatieve elektrische machine ontwikkeld op hetzelfde chassis als de verreiker 6.26.Kenmerkend zijn verder de vierwielbesturing, de vierwielaandrijving en de brede toepassingsmogelijkheden. Onder normale omstandigheden kunnen deze verreikers 8 uur continu ingezet worden. Afhankelijk van het type lader, kunnen de verreikers tussen de 2,5 en 13 uur geladen worden.  

Brede toepassingsmogelijkheden

Omdat de verreikers geen CO2-uitstoot hebben, kunnen deze zowel buiten als in gesloten ruimtes zeer breed ingezet worden. Denk hierbij aan onder meer werkzaamheden in bedrijfshallen, feesttenten of parkeergarages. Ook op bouwplaatsen en op festivalterreinen zijn de verreikers van grote toegevoegde waarde. Met behulp van de diverse accessoires zoals een veegrol of sneeuwschuiver zijn de verreikers maximaal inzetbaar voor een breed takenpakket.

Inzet voertuigen

Binnen Vlot Logistics worden de verreikers onder meer ingezet voor het laden en lossen van volumineuze goederen op de HUB010 in Rotterdam. Met HUB010 aan de standsrand van Rotterdam, is het mogelijk om het last-mile traject met emissievrije voertuigen uit te voeren. Deze unieke locatie biedt de mogelijkheid om goederen te consolideren, tijdelijk in opslag te nemen of over te laden op één van onze emissievrije voertuigen. HUB010 draagt hiermee bij aan het behalen van een efficiënte en duurzame afwikkeling van het logistieke proces. 

Huurmogelijkheden

Vlot Logistics biedt de unieke mogelijkheid om voor korte of langere periode kennis te maken met de brede toepassingsmogelijkheden van de elektrische verreikers. Optioneel met ervaren chauffeur, maar het is ook mogelijk om een eigen chauffeur in te zetten. Samen met de specialisten van Vlot Logistics wordt een plan van aanpak gemaakt zodat de klus zo efficiënt mogelijk verloopt.

Enthousiast over deze verreiker? Neem vrijblijvend contact op met Jan Jacob Visser via 085-05 32 400 of jjvisser@vlotlogistics.nl.