ELEKTRISCHE KRACHTPATSER

De nieuwe elektrische 5-tons vrachtwagen vult perfect het gat tussen een bestelwagen en een grote vrachtwagen. Dit voertuig combineert de wendbaarheid en efficiëntie van een kleinere bestelwagen met de kracht en capaciteit van een grotere vrachtwagen, terwijl het tegelijkertijd een gunstiger totale eigendomskosten (TCO) biedt.

De vrachtwagen heeft een indrukwekkend laadvermogen van 5 ton en biedt voldoende ruimte voor grote ladingen. Met een bereik van 200 km in een stedelijke omgeving is hij ideaal voor stadsdistributie en regionale leveringen. Bovendien, dankzij moderne snellaad technologieën, kan de vrachtwagen in slechts 1 uur tot 80% worden bijgeladen, wat zorgt voor minimale stilstand en maximale inzetbaarheid.

Dankzij de open opbouw is deze vrachtwagen niet alleen duurzaam, maar ook zeer praktisch in gebruik voor deelleveringen in de bouw- of renovatie sector.

Benieuwd naar onze praktijkervaring, meer technische informatie ontvangen of dit voertuig inzetten voor uw eigen bedrijfsactiviteiten? Neem dan contact op met Jan Jacob Visser via 085-05 32 400 of jjvisser@vlotlogistics.nl.