foto_over Vlot

Over ons

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. Wij bundelen 125 jaar logistieke ervaring, drie (opslag)locaties, ongeveer 300 enthousiaste medewerkers en een vloot van ruim 80 trekkende eenheden. Hiermee heeft Vlot Logistics alle middelen, kennis en expertise in huis om hoogwaardige diensten te verlenen aan onze klanten.

Specifieke kennis van warehousing, distributie en transport
Door de jaren heen hebben we specifieke kennis en expertise opgebouwd in o.a. de (B2C) distributie. Zo verzorgen we voor diverse internationale bedrijven het assembleren en transporteren van keukens en andere grote kwetsbare consumentengoederen. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers moderne faciliteiten op het gebied van warehousing en speciaal transport, zoals kraantransport, en bouwlogistiek.

Krachtenbundeling door samenvoeging bedrijfsonderdelen
Bij een interne reorganisatie in 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. De merknamen Transport Service Schelluinen en De Witte Brug zijn opgegaan in Vlot Logistics. R. Vlot & Zn. Verhuizingen en Condor Transportspecialisten blijven bestaan als aparte merknamen voor specialistische diensten.

Locaties met strategische ligging langs de A15 en A27
De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27. Onze locatie in Rotterdam is gevestigd halverwege het centrum en de rand van het havengebied. Elke vestiging heeft zijn eigen inrichting, afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en relaties.

Innovatie en duurzaamheid
Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. Met vier 100% elektrische vrachtauto’s zijn we een van de pioniers op het gebied van elektrisch vrachtvervoer. Onze nieuwste aanwinst is een 100% elektrische kraanwagen voor bouwtransport. Daarnaast is Vlot Logistics een van de deelnemers aan een landelijke proef met waterstofvrachtauto’s. En natuurlijk zijn de meeste daken van onze warehouses volledig voorzien van zonnepanelen.