Palletopslag

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je palletopslag bij Vlot Logistics

Voor de opslag en fulfilment van uw goederen biedt Vlot Logistics diverse mogelijkheden. De flexibele opslagruimte en de hoogte van de loodsen, 10,5 meter, zorgen ervoor dat de opslag van zowel euro-, blok-  lange pallets en corlettes tot de mogelijkheden behoren. Er is plaats voor in totaal ongeveer 7.000 pallets.

Voor de handling van uw goederen staan er diverse interne transportmiddelen tot onze beschikking. Het gaat daarbij om handpompwagens, ept’s en hef-reachtrucks. Onze warehouses zijn daarnaast uitgerust met de nodige laaddocks, geschikt voor zowel vrachtwagens als bakbussen. De warehouses zijn tevens voorzien van verschillende overheaddeuren om de goederen zo nodig op straatniveau te lossen.

Uiteraard is er ook aandacht voor de veiligheid van uw pallets. Met behulp van professioneel cameratoezicht garanderen wij een up to date beveiliging van de palletopslag.

Kortom, ons personeel is volledig uitgerust om u tot in de puntjes te ontzorgen.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.