Crossdocking

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je crossdocking bij Vlot Logistics

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. Ook crossdocking behoort hierbij tot de mogelijkheden. Door technologische ontwikkelingen en hogere eisen van de klant heeft crossdocking de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Enkele veelgenoemde voordelen van crossdocking zijn: minder kosten, een kortere wachttijd voor de klant.

Bij crossdocking worden goederen direct vanuit de inkomende trailer, naar de vertrekkende wagen gebracht. Door deze goederen tussentijds niet op te slaan, wordt het proces aanzienlijk verkort en de doorvoer verhoogd.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.