Meubel transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van meubel transport, opslag en distributie. 

Regel je meubel transport bij Vlot Logistics

Het transporteren van meubels is al vele jaren een van onze specialiteiten. Wij doen dat voor meerdere grote meubelketens, maar staan ook dagelijks klaar voor kleinere ondernemers. Zij maken naar volle tevredenheid gebruik van het feit dat we een landelijke dekking bieden, in combinatie met de jarenlange ervaring en de expertise van de professionele bezorgers van Vlot Logistics.

Met ons meubeltransport regelen wij alles van A tot Z voor onze klanten. Dat gaat van inslag tot bezorging en het informeren van de consument via track & trace, maar daar houdt het niet op. Ons full serviceconcept voor meubel logistiek staat garant voor plaatsing en montage van de meubels, ook op lastig bereikbare locaties. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het verpakkingsafval netjes wordt afgevoerd. Ook behoren opslag, warehousing en room-of-choice deliveries van meubels tot de mogelijkheden. Vlot Logistics is daarmee een belangrijke schakel tussen opdrachtgever en consument.

meubel transport

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.