Vacature Opleidingscoördinator

32-40 uur per week | Locatie Schelluinen

Als opleidingscoördinator krijg jij volop de ruimte om in samenspraak met onze managers en teamleiders trainingen en opleidingen op te zetten voor onze medewerkers.

Vacature opleidingscoördinator

Als opleidingscoördinator krijg jij volop de ruimte om in samenspraak met onze managers en teamleiders trainingen en opleidingen op te zetten voor onze medewerkers.

Jouw rol

Als opleidingscoördinator krijg jij volop de ruimte om in samenspraak met onze managers en teamleiders trainingen en opleidingen op te zetten voor onze medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruikersopleidingen, workshops, kennissessies en trainingen voor de managers. De opleidingsmogelijkheden zijn daarbij divers; fysiek, online en hybride. Je werkt hierbij nauw samen met de diverse afdelingen en acteert vanuit de afdeling Personeelszaken. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het gehele proces van introductie tot doorstroom van de medewerkers met alle daarbij gewenste introducties, trainingen en opleidingen. Je bent sterk in het overbrengen van kennis en skills op diverse gebieden en krijgt energie van het ontwikkelen van mensen. Je treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe partners, en draagt zorg voor de algehele planning en organisatie van onze opleidingen, workshops en trainingen.

Ook onze Vlot Academy is een onderdeel voor de opleidingscoördinator. Als organisatie hebben we als doel om de grootste en beste logistiek opleider van de regio te zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de BBL-leerlingen een gedegen begeleiding krijgen en zich thuis voelen binnen onze organisatie. Uiteraard lever je een actieve bijdrage ten aanzien van nieuw trainingsaanbod en verdere professionalisering daarvan.

De ideale kandidaat

Een uitdagende rol! Wat wij van je verwachten is MBO+/HBO werk- en denkniveau en vooral een ondernemende en commerciële instelling waarbij je de ruimte durft in te nemen om er ‘jouw’ academy van te maken! Ervaring met een vergelijkbare rol en/of omgeving stellen wij op prijs. Je durft daarbij initiatief te nemen, hebt een ‘can do’ instelling en weet met energie, bevlogenheid en vertrouwen je werk succesvol uit te voeren. Uiteraard ben je gericht op samenwerking en organisatorisch sterk om de vele facetten van deze rol te kunnen handelen.

Vlot Logistics, Jouw ideale werkgever

  • You grow, we grow; veel ruimte voor initiatief in een professionele omgeving met een platte structuur en veel ambities;
  • Interessant arbeidsvoorwaardenpakket en o..a. reiskostenvergoeding
  • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
  • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Waar ga je op de koffie?

Van een paard en wagen tot een wagenpark van tientallen vrachtauto’s en bestelbussen; veel is veranderd in de 125 jaar die Vlot Logistics bestaat. Maar in al die jaren zijn de kernwaarden hetzelfde gebleven: betrouwbaar, servicegericht en altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Deze uitgangspunten vormen nog steeds de pijlers onder het succes van Vlot Logistics. De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27. Onze locatie in Rotterdam is gevestigd dichtbij het centrum op de rand van het havengebied. Elke vestiging heeft zijn eigen inrichting, afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en relaties.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct solliciteren of heb je nog een vraag over deze functie? Reageer dan snel via onze website www.vlotlogisitcs.nl of via 06 13139377 en laat ons weten waarom deze uitdaging bij jou past!