Vacature Voorman-verhuizer

40 uur per week | Locatie Sliedrecht

Wat kun je verwachten? In een inspirerende werkomgeving vanuit onze vestiging in Sliedrecht krijg je alle ruimte om aan de slag te gaan bij een modern en innoverend bedrijf.

Vacature Voorman-verhuizer

Voor de buitendienst zoeken wij een ervaren Voorman verhuizer met rijbewijs en verhuisdiploma. Werken bij Vlot is elke dag anders. Gisteren was je op pad om designer meubels te bezorgen, vandaag verhuis je een compleet kantoorpand en morgen verhuis je met de grootste zorg een particuliere inboedel. Door jouw vaardigheden als klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en technisch inzicht draag je zorg voor het in- en uitpakken, de- en monteren en schadevrij overbrengen van de inboedels. Ons bedrijf groeit en daarom willen wij op korte termijn ons team versterken met een spontane en enthousiaste collega die fulltime beschikbaar is.

De ideale kandidaat:

  • Heb jij minimaal rijbewijs C?
  • Beschik jij over verhuisdiploma en VCA-VOL?
  • Heb jij aantoonbare leidinggevende ervaring in de verhuizingen?
  • Ben jij een teamspeler maar kan je ook zelfstandig werken?
  • Kan je op een nette en correcte wijze de klant te woord staan?
  • Ben jij je bewust van de omgeving waarin je werk en pas jij je hierop aan?
  • Beschikt jij over ruimtelijk inzicht?
  • Heb jij ervaring met het plannen van werkzaamheden?

Wat kun je verwachten?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij onze nieuwe collega.  Een uitdagende baan bij een betrokken werkgever. Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast dienstverband. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten vergoeding en voldoende mogelijkheden voor zelfontwikkeling door middel van het volgen van cursussen.

Reageren?

Wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Edwin of Jaco, telefoonnummer 085-0532370. Ben jij geïnteresseerd in de functie van Voorman-verhuizer bij Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen? Dan kun je reageren via het contactformulier of door het sturen van je CV naar vacature@vlotlogistics.nl.