Vacature verhuisspecialist binnendienst/buitendienst

40 uur per week | Locatie Sliedrecht

Als verhuisspecialist binnendienst/buitendienst ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het complete verhuisproces van A tot Z.

Werken als specialist bij Mondial Vlot

Mondial Vlot is een dynamisch verhuisbedrijf in Sliedrecht dat al meer dan honderd jaar verhuizingen in binnen- en buitenland verzorgt voor particulieren, bedrijven en overheid. Wij maken deel uit van de samenwerkingsverbanden Mondial Movers en Erkende Verhuizers.

Daarnaast verrichten wij specialistische klussen zoals seniorenverhuizingen, pianoverhuizingen of projectverhuizingen en het bijbehorende kabelmanagement. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop en dat is waarop wij onze medewerkers graag selecteren. Vanzelfsprekend hebben wij als gerenommeerd verhuisbedrijf bepaalde verwachtingen van jou, maar daar zetten we ook veel tegenover.

Wij stralen graag uit naar onze klant dat hun verhuizing in vertrouwde handen ligt en alles goed komt. Wij zijn bereid nét dat ene stapje extra te zetten!

Dit krijg je bij ons

Als je tot hier gekomen bent met lezen, heb je vast interesse in deze toffe job. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen aan boord te komen. We hengelen je graag binnen met deze rooskleurige vooruitzichten:

Goed geld – een marktconform salaris dat past bij je ervaringen en opleidingen.

En wat extra’s – Relaxed werken met een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een goede pensioensregeling

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in mondial vlot outfits.

Fijne vooruitzichten – als het klikt houden we je graag aan boord met een vast contract

Toffe teams – Extra energie krijg je van de gezellige teams die respectvol met elkaar omgaan – ieders mening is belangrijk!

Persoonlijke groei – We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en goede begeleiding

Informeel bedrijf – een organisatie waar je vanaf dag één de kans krijgt om het verschil te maken en verandering teweeg kunt brengen.

Functie-eisen

De functie wil ik beschrijven als “verhuisspecialist”, omdat je samen met je collega verantwoordelijk wordt voor het complete verhuisproces van A tot Z. de werkzaamheden omvatten onder andere,

  • Offertes maken voor het complete project
  • Taxaties bij de klant
  • Aquisitie
  • Aansturen van de verhuisploegen
  • Direct contact met klanten en leveranciers,
  • Voorbereiden van verhuizingen, waaronder het regelen van vergunningen, verzorgen van verhuismaterialen etc.
  • Dag en week  planning,
  • Inplannen onderhoud verhuismaterialen, zoals verhuislift en verhuiswagens.
  • factuurstromen

Kortom, alles vanaf het eerste klant contact tot de financiële afhandeling. Je hoeft van ons geen cursussen te volgen om aan de slag te kunnen, maar mocht er tijdens je werkzaamheden bij ons iets op je pad komen wat je functie versterkt, dan staan we hier wel voor open.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct solliciteren of heb je nog een vraag over deze functie? Reageer dan snel via onze website www.vlotlogisitcs.nl of via 085-0532 380 en laat ons weten waarom deze uitdaging bij jou past!

.