Vacature Logistiek medewerker

8-40 uur per week | Locatie Sliedrecht en Schelluinen

Hoe ziet je werkdag eruit? Als logistiek medewerker bij Vlot Logistics werk je in het warehouse en voert werkzaamheden uit met betrekking tot laden, en lossen, controleren en sorteren van goederen van inkomende en uitgaande goederen. DIt alles voer je uit met behulp van interne transportmiddelen zoals een elek. pompwagen. Ook het oplossen van voorkomende problemen en alle overige voorkomende werkzaamheden; behoren bij jouw taken.

Wil je meer weten? Bekijk de vacature hieronder of laat je gegevens achter via dit formulier, dan nemen wij contact met je op.

Naam(Vereist)

Vacature Logistiek medewerker

Hoe ziet je werkdag eruit? Als logistiek medewerker bij Vlot Logistics werk je in het warehouse en voert werkzaamheden uit met betrekking tot laden, en lossen, controleren en sorteren van goederen van inkomende en uitgaande goederen. DIt alles voer je uit met behulp van interne transportmiddelen zoals een elek. pompwagen. Ook het oplossen van voorkomende problemen en alle overige voorkomende werkzaamheden; behoren bij jouw taken. Dit alles doe je samen als team met je collega’s!

De ideale kandidaat:

  • Heb je een klantvriendelijke en servicegerichte instelling?
  • Kun je goed in teamverband werken?
  • Is werken in ploegendienst voor jou geen probleem?
  • Beschik je over goede sociale vaardigheden?
  • Ben je fysiek fit en een doorzetter?
  • Heb je kennis en ervaring met veel voorkomende logistieke werkzaamheden;

Wat kun je verwachten?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de onze nieuwe Collega.  Een uitdagende baan bij een betrokken werkgever. Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast dienstverband. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten vergoeding en voldoende mogelijkheden voor zelfontwikkeling door middel van het volgen van cursussen.

Reageren?

Wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met personeelszaken, telefoonnummer 085-0532380. Ben jij geïnteresseerd in de functie van Logistiek medewerker bij Vlot Logistics? Dan kun je reageren via het contactformulier of door het sturen van je CV met motivatiebrief naar werkenbij@vlotlogistics.nl

.