Vacature Kraanwagen chauffeur CE TVCT

40 uur per week | Locatie Rotterdam

Wat kun je verwachten? In een inspirerende werkomgeving vanuit onze vestiging in Rotterdam krijg je alle ruimte om aan de slag te gaan bij een modern en innoverend bedrijf.

Als kraanwagen chauffeur verricht je werkzaamheden die betrekking hebben op het hijsen, laden, lossen en vervoeren van goederen. Hierbij gebruikmakend van de juiste hijsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Je bent een belangrijke schakel in het logistieke proces en werkt nauw samen met collega’s.

Vacature Kraanwagen chauffeur

We zoeken een chauffeur met een positieve en enthousiaste instelling die het een uitdaging vindt om alle voorkomende werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Je hebt een veilige rijstijl, bent oplossingsgericht en gaat professioneel te werk. Maar bovenal ben je een prettige, sociale collega die houdt van hard werken en veelal zelfstandig kan opereren. Verder herken je jezelf in onderstaande:

De ideale kandidaat:

  • Ben je minimaal in het bezit van rijbewijs CE en Code 95?
  • Heb je aantoonbare ervaring met een autolaadkraan en het rijden met aanhanger?
  • Ben je in het bezit van een TCVT-certificaat?
  • Ben je in het bezit van een VCA-basis of bereid deze te behalen?
  • Heb je een hoge mate van betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, een klantvriendelijke instelling en beschik je over goede sociale vaardigheden?
  • Ben je in het bezit van een Vorkheftruck certificaat Petrochemie (pré)?
  • Ben je technisch onderlegd (pré)?

Wat kun je verwachten?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij onze nieuwe collega.  Een uitdagende baan bij een betrokken werkgever. Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast dienstverband. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten vergoeding en voldoende mogelijkheden voor zelfontwikkeling door middel van het volgen van cursussen.

Reageren?

Wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Edwin of Jaco, telefoonnummer 085-0532370. Ben jij geïnteresseerd in de functie van Kraanwagen Chauffeur bij Vlot Logistics? Dan kun je reageren via het contactformulier of door het sturen van je CV naar vacature@vlotlogistics.nl

.