Vacature Distributie chauffeur C

32-40 uur per week | Locatie Sliedrecht en Schelluinen

Wat kun je verwachten? In een inspirerende werkomgeving vanuit onze vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen krijg je alle ruimte om aan de slag te gaan bij een modern en innoverend bedrijf.

Hoe ziet je werkdag eruit? Als chauffeur bij Vlot Logistics houd je van je handen uit de mouwen steken en moet je goed kunnen samen werken. Je bent namelijk nooit alleen. Je draagt samen met je bijrijder de verantwoordelijkheid voor het transport en soms montage van schade gevoelige producten met een bakwagen. Een goede fysieke gesteldheid is van belang. Het gaat namelijk om het leveren van producten zoals (tuin)meubels, keukens en overige goederen aan particuliere klanten.

De ideale kandidaat:

  • Ben je in het bezit van rijbewijs B?
  • Ben je in het bezit van rijbewijs C, code 95 en een digitale bestuurderskaart?
  • Heb je een klantvriendelijke en servicegerichte instelling?
  • Kun je goed in teamverband werken?
  • Beschik je over goede sociale vaardigheden?
  • Ben je fysiek fit en een doorzetter?

Wat kun je verwachten?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij onze nieuwe collega.  Een uitdagende baan bij een betrokken werkgever. Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten vergoeding en voldoende mogelijkheden voor zelfontwikkeling door middel van het volgen van cursussen.

Reageren?

Wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Edwin of Jaco, telefoonnummer 085-0532370. Ben jij geïnteresseerd in de functie van C-Chauffeur bij Vlot Logistics? Dan kun je reageren via het contactformulier of door het sturen van je CV naar vacature@vlotlogistics.nl.

.