Kunst transport

Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. 

Regel je kunsttransport bij Vlot Logistics

Al meer dan 25 jaar vervoert Vlot Logistics kunstobjecten. Daar zitten regelmatig uitdagende stukken tussen: van heel kwetsbaar tot onhandelbaar, vanwege gewicht, omvang of de ruimte waar het object uit of in moet.

Wij vinden met onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis altijd een oplossing. Van een vingerhoedje tot een meesterwerk, wij weten wat er nodig is én hebben de technieken in huis voor het veilig vervoeren van uw kunstwerken.

Voor speciale exposities, de uitwisseling van objecten, restauraties of het opbouwen en/of verbouwen van een tentoonstelling is Vlot Logistics dan ook dé partner. Onze oplossingen in kunsttransport helpen musea, architecten en instituten met het veilig verplaatsen van hun collecties. Met zorg voor uw goederen houden we transportrisico’s klein en beheersbaar.

Vlot Logistics bouwt verder aan hoogwaardige kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Prefix

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd. 

Prefix

Strategische ligging

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27.  Terwijl de vestiging in Rotterdam zicht bevindt aan de rand van het centrum.

Prefix

Krachtenbundeling

In 2019 zijn diverse bedrijfsonderdelen samengevoegd. Het doel van de krachtenbundeling onder de oude familienaam Vlot is onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze klanten over logistiek bij Vlot

Innovatie en duurzaamheid staan bij Vlot Logistics hoog in het vaandel. 

Vlot logistics

Regel je logistiek bij Vlot Logistics

Neem contact op met onze specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.